despre-mineO sa ajungi sa ma cunosti si o sa vezi: I’m not that fabulous, contesa nici atat, connoisseur of style cel mult. Om inainte de orice, acest basic dresscode pe care multi il abandoneaza intr-un colt de sifonier, un om implinit daca prin ceea ce face aduce fericire celor din jur!

Sunt aievea, sunt propria persoana si asta iti propun si tie sa fii. Pentru ca nicaieri nu-i mai bine ca … in pielea ta. And that’s a fact.

Asa cum e si faptul ca sunt olteanca si inca una destul de ambitioasa si constiincioasa, PR de meserie, style consultant de zi cu zi.

Un om care s-a insotit cu frumosul de cand se stie si care la un moment dat a fost atat de norocoasa incat sa si afle de la Irina Markovits si Ovidiu Buta cum sta mai exact treaba. De-atunci nu este zi care sa-mi demonstreze ca ar trebui sa fiu altcineva, nu este zi in care sa nu invat si sa fac ce-mi place.

La fel nu este zi in care sa nu descopar frumusete acolo unde posesorul ei nu o gaseste sau nu o mai gaseste. And you know what? Pentru mine ceva mai misto de atat nici ca exista!

Well, daca inca citesti randurile astea inseamna ca ar trebui sa stai pe-aproape. Pentru a descoperi cum hainele iti pot reflecta personalitatea si stilul de viata, cum iti pot pune in valoare silueta. Sau poti sa zabovesti pe-aici pur si simplu pentru inspiratie. Simte-te ca … in pielea ta.

Apropo, eu sunt Eli!